190

fredagkväll och jag har tråkigare än någonsin :] men kvällen har vart ganska naiz iaf, bara nu när jag sitter här ensam som det blir rätt sugigt.

iaf, igår hade skolan friluftsdag och jag, amandaw och jenny hade en helt otrolig dag i romme.
asbra väder, solen sken hela dagen och det var inte ens i närheten av att man frös nånting, så ah asnaiz vare :]
efter det så åkte jag hem och duschade åså sen så övningskörde jag med mami hem till baby :* myste och gosade och det var lika bäst som alltid, han är bäst, åh ni skulle bara veta hur bäst han är :*

ingen skola idag, för varken mig eller söten så vi låg och gosade i sängen tills nångång på eftermiddagen, mihi :] sen skjutsade han mig till bussen och jag åkte hem :( inge kul alls detdär, uss vill vara hos honom jämt!! åh..

kom hem, duschade och åt sen så blev det rätt dött där ett tag..
men när jag hade som tråkigast så ringde tim och frågade om jag ville med ut och åka en sväng, han hade också tråkigt så ah självklart sa jag.
åkte väl litegrann här i den fantastiska staden hedemora som man råkar bo i och drag det vare ju gott om, som alltid! ._.
så vi fortsatte till avesta och kikade läget där men det var lika dött där så vi körde tillbaka till hedemora och åkte runt och surrade om allt och ingenting!
det var om bilen och det var om viagra, det var om sex och porrfilmer, ah allt ni kan tänka er..
lättsammare människa får ni leta efter, och vi känner ju varandra så dåligt så ah det går ju inte att tala om precis allt möjligt, närå absolut inte.
testade bilen lite också, mellan båda stora rondellerna, ah det är inte så långt där emellan men 190 blås kom vi upp i på den sträckan, bilen stack på rätt bra måste jag säga.. fart är najs!
men sen så slog han en signal till pinglan och de pratade en stund och gullade och då satt jag där breve och saknade min söt nå otroligt mycket :[ att man kan sakna en människa så fruktansvärt mycket trodde jag inte var möjligt! åh..

efter ett bra tag av massa surr så skjutsade han hem mig och han for hem och sussade och nu sitter jag här och tankar film och försöker lyssna på musik men spotify kan ju suga min kuk som inte finns, jävla skit..
men aja, imorn så kommer kanske söti hit, beror på skjuts, annars så åker jag till honom, längtar så jag går sönder nästan :* :* ih <3

nu ska jag se film och skita i spotify-runk-äckel-skiten för jag blir bara tokig!
så ah, skäpp åhåj!

/ fior






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0